Aalto-yliopistoa edustava Formula SAE -projekti

Uutisia:FO-2 runko valmis

Elokuu 4, 2010

FO-2:n runko on valmis ja koeistuttu(Kuva). Seuraavaksi sovitetaan moottoria ja penkkiä. Pyörännapojen ja muiden mekaniikkaosien valmistus käynnissä.

CAD-kuva julkaistu uudesta FO-2:sta ja auton runko valmistuksessa

Huhtikuu 26, 2010

Auton suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että auton runkoa valmistetaan ja muita osia on siirtymässä valmistukseeseen. Ohessa ensimmäinen CAD-kuva FO-2:sta julkaistu.

Tiimin rekrysauna 15.2.

Helmikuu 6, 2010

Tiimi hakee uusia tiimiläisiä ja järjestää rekrytilaisuuden Rantsulla (Kartta) 15.2. klo 18. Tilaisuudessa tiimi esittelee toimintaansa, projektin edistymistä ja alueita, joiile kipeimmin kaivataan vahvistuksia. Myös sauna on lämpimänä. Kaikki tiimin toiminnasta kiinnostuneet siis silloin paikalle.

Sponsorisopimus Exel Compositesin kanssa

Helmikuu 13, 2010

Otaniemi Flying Finns ja Exel Composites ovat tehneet sponsorisopimuksen, jonka mukaan Exel toimittaa tiimille hiilikuituputkia.

Tiimin pikkujoulut

Joulukuu 4, 2009

Tiimi järjestää 11.12. pikkujoulut OK20:n pienellä puolella. Samalla julkistetaan kauden 2010 auton perusratkaisut, joten myös kaikki tiimistä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Muuten ohjelmassa saunaa ja yleistä autoaiheista keskustelua asiasta ja sen vierestä.

Tiimin kokouspöytäkirjat

Joulukuu 4, 2009

Tiimi julkaisee sivuilla kokouspöytäkirjojaan. Pöytäkirjat löytyvät Julkaisut-sivulta.

Julkaisut-välilehti avattu

Marraskuu 25, 2009

Ensimmäinen auton kehitykseen ja tutkimuksen liittyvä julkaisu on lisätty sivuille.

Julkaisuja tiimissä tehdystä tutkimuksesta

Marraskuu 7, 2009

Noin kahden viikon päästä näillä sivuilla julkaistaan raportteja auton kehityksen yhteydessä tehdyistä tutkimuksista.

OFF mukana kampusriehassa

Syyskuu 21, 2009

Tiimin pisteen löytää TKK:n päärakennuksen toisesta kerroksesta A-salin edustalta. Tervetuloa tutustumaan tiimiin!

Ongelmia auton valmistuksessa

Heinäkuu 29, 2009

Vaihdelaatikon valmistumisen viivästymisen takia, tiimi on joutunut perumaan osallistumisen Itävallan kisaan. Tavoitteena on yrittää saada auto valmiiksi Baltic Openiin.

Osallistuminen Formula Student Austriaan

Heinäkuu 10, 2009

Tiimi on ilmoittautunut mukaan FS Austriaan, joka järjestetään Itävallassa Melkin kaupungissa. Kilpailun ajankohta on 12.-15.8. Englannin Formula Student jää väliin rungon lujuuslaskentaraportissa ilmenneiden ongelmien ja auton valmistumisen viivästymisen takia.

Valmistautumista Formula Studenttiin

Maaliskuu 19, 2009

Omaa autonohjauselektroniikkaa ollaan työstetty kohta kuukauden ja näyttää siltä että saavutetaan kaikki asetetut ohjaustavoitteet vaiheittain ennen Formula Studenttia. Runkomateriaalin viimeiset testit ovat menossa. Toivonmukaan saadaan lopullinen runkomateriaalitilaus Ruukkille viikolla 13.

Osallistuminen Baltic Openiin

Helmikuu 4, 2009

Tiimi ilmoittautui tänään mukaan Baltic Open näytös-kilpailuun, joka tänä vuonna pidetään Helsingissä, Malmin kartingradalla 20-21.8. Tervetuloa paikalle!

OFFn kilpailukalenteri 2009

Tammikuu 20, 2009

Formula Student 2009 ilmoittautuminen hyväksyttiin juuri! Kilpailukalenterissa on tällä kaudella ainakin 16-19.7.2009 Silverstone. Formula Student Germany 2009 osallistuminen on tällä hetkellä riippuvainen ilmoittautumisepäselvyyksistä. Toivottavasti järjestäjät saavat epäselvyydet ratkaistua hyvissä ajoin.


Yhteistyössä